Giro a Sicília (II): Àpat a prova de dietes (i de butxaques)

Dia de Pasqua. Cap a les 11 sortim de Gibellina [web i vikipèdia] direcció Segesta [web i vikipèdia]. En marxar de Segesta ja són tres quarts d’una. Aviat toca dinar i pensem que serà millor dinar abans d’arribar a Erice [web i vikipèdia] (lloc turístic, per tant, restaurants cars). Abans del lloc de destí passem per un restaurant de Valderice [web].

A la foto uns arancini, una mena de croquetes amb pasta d’arròs farcides de formatge, carn…

  • Hi podem dinar, no?

Al restaurant ens diuen que no hi ha lloc, però si recol·loquen un parell de taules podrem dinar. Després de 10 minuts, podem seure.

  • Menu fisso.

Bé, doncs res. Si el menú ja ens ve marcat, ens estalviarem d’escollir.

  • Mira, ens porten vi blanc i tot! I una mena de suc de taronja – sangria.

Primers plats. Entrants? Són bons, molt, però decidim no fer un abús perquè no sabem que més ens serviran.

Més plats.

  • Això no sembla un primer…

Ja portem 8 plats i la panxa plena.

  • Més?

Hem contat 15 plats (com a mínim hem tastat alguns dels plats típics). I dos postres: un sorbet i un pastís amb mermelada i fruites. La base, pa de pessic.

  • I ara ve la clavada…

  • Ottanta euro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: