Joaquim Nadal i Montse Palma recorden l’esforç inversor dels governs català i espanyol a la comarca

Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, va aprofitar la seva visita a Sant Joan de les Abadesses per reiterar la idea que ‘el Govern inverteix molt a la comarca’. En aquest sentit, i a banda de la rehabilitació de la Vila Vella -entre el 2008 i el 2011- ha recordat que abans de l’estiu finalitzaran dues obres molt importants. Per una banda la variant de les Masies de Voltregà, el primer tram del desdoblament de la C-17 entre Vic i Ripoll mentre que per una altra s’acabaran els treballs de millora de la C-38. Concretament, amb el tram entre Camprodon i el desviament de Rocabruna – Beget es completarà la millora de la carretera que uneix el túnel de Collabós amb el Coll d’Ares.

Nadal firmant al llibre d’honor de Sant Joan de les Abadesses

Article publicat a ElRipollès.info (31/01/2008)

En canvi Nadal, no ha fet cap referència a la C-26 que en el seu tram entre Collabós i Ripoll presenta un estat lamentable. A priori, i tal com van anunciar diversos càrrecs electes del PSC la setmana passada entre febrer i març se’n realitzaran obres de millora.

Nadal si que ha parlat de la Colònia Llaudet -curiosament on la C-26 té una de les zones més castigades- i ha afirmat que ja es treballa en la redacció del Pla parcial per impulsar de nou aquest enclavament com a nucli industrial de la comarca. Així mateix, i de manera independent, busquen un nou inquil·lí per la fàbrica nova de Llaudet. Nadal en canvi, no s’ha volgut mullar si es tractarà d’un projecte d’àmbit comarcal o local: ‘el caràcter d’un polígon no el marca una denominació sinó una mida, i la mida anirà en funció de l’impuls que hi donin els municipis de la comarca’.

El Ripollès avança amb ZP

Si Nadal destacava la tasca dels governs Maragall i Montilla la cap de llista del PSC per a les eleccions del Congrés espanyol Montse Palma ha destacat ‘el gran impuls que ha viscut el Ripollès gràcies a Rodríguez Zapatero’. Concretament ha fet referència al projecte de desdoblament de la C-17 i la variant est de Ripoll -tot i que es tracta d’obres de la Generalitat- i el projecte previst pel 2013 del ‘reclamat túnel de Toses’. Palma ha recordat que en la legislatura 2004-2008, el govern espanyol ha licitat més de 2.000 milions d´euros en infraestructures en el conjunt de la demarcació. ‘Això demostra la gran gestió del govern Zapatero amb les comarques gironines’, ha afirmat la candidata.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: