Comunicacions i pòsters a jornades i seminaris

  • Urgell, A & Martínez-Botí, M. (2007). Com s’estudia el canvi climàtic des dels Països Catalans. [comunicació]. 39a Universitat Catalana d’Estiu. 16-25 d’agost de 2007. Prada de Conflent (Catalunya Nord). Fundació Universitat Catalana d’Estiu.
  • Urgell, A. & Maneja, R. (2007). L’Observatori de la Tordera, 10 anys de seguiment d’indicadors socioecològics a la conca de la Tordera. [comunicació] Sessions científics de la ICHN: L’estat ecològic dels sistemes aquàtics continentals. Barcelona. 28 de febrer de 2007. Institució Catalana d’Història Natural (ICHN).
  • Maneja, R.; Jiménez, M.; Urgell, A. & Boada, M. (2007). L’Observatori de la Tordera: educació ambiental. [pòster] Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local. La ciutadania participa i debat. Barcelona. 15 i 16 de febrer de 2007. Diputació de Barcelona.
  • Urgell, A.; Boada, M.; Miralles, M. & Maneja, R. (2006). Els programes de seguiment de la biodiversitat fluvial. L’Observatori de la Tordera, un exemple interdisciplinari. [comunicació] Jornades sobre Programes de Seguiment de la biodiversitat a Catalunya: Estat actual i aplicacions pràctiques. Barcelona. 21 i 22 de novembre de 2006. Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), Institut Català d’Ornitologia (ICO), Museu de Granollers, Departament de Medi Ambient i Habitatge (DMAH) de la Generalitat de Catalunya, Fundació Territori i Paisatge (FTiP) i la Diputació de Barcelona.
  • Urgell, A.; Boada, M & Maneja, R. (2006). La comunicación y educación ambiental cómo estrategia de participación. El caso de l’Observatori de la Tordera. [comunicació] Seminario Partipación social en la gestión del agua. Tortosa (Tarragona). 13-16 de setembre de 2006. Comissió Espanyola d’Educació i Comunicació de la Unió Internacional de la Unió Mundial per a la naturalesa (UICN) i el Departament de Medi Ambient i Habitatge (DMAH) de la Generalitat de Catalunya.
  • Urgell, A. (2006). 30 anys d’ambientalisme als Països Catalans. [comunicació]. 38a Universitat Catalana d’Estiu. 20-25 d’agost de 2006. Prada de Conflent (Catalunya Nord). Fundació Universitat Catalana d’Estiu.
  • Zahonero, A.; Boada, M.; Piqueras, S. & Urgell, A. (2005). Diagnosi de l’impacte ambiental del motociclisme de muntanya [comunicació]. I Encuentro sobre impactos del usos público en espacios naturales. 17 de setembre de 2005. Castellet i la Gornal (Barcelona). Fundación Abertis.
  • Escala, M.; Oliver, J.; Sastre, L.;Torres, A. & Urgell, A. (2004) Diagnosi ambiental de la mobilitat al Parc del Montnegre i el Corredor [comunicació]. Jornada de diagnosi ambiental del Parc del Montnegre i el Corredor. Sant Celoni (Barcelona). 12 de novembre de 2004. Diputació de Barcelona.
  • Urgell. (2004). Què és l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). [comunicació]. Jornades de l’adaptació de les Ciències Ambientals a l’EEES. UAB (Barcelona). 15 de juny de 2004. Associació Catalana de Ciències Ambientals.
A %d bloguers els agrada això: