Exactament quatre mesos són els que separen ambdues fotografies. En la primera tot just marcàvem amb estaques els (aproximadament) 50 metres quadrats de parcel·la per cultivar. A la segona, es veuen aquestes parcel·les ben ufanoses. Plenes de carbassons i cogombres, amb enciams de ‘tercera generació’, remolatxes i pastanagues, les tomaqueres que reneixen després d’una primavera extremadament humida, un parell de bledes que donen fulles pel sogre, mongeteres de mata baixa i cebes i porros. De fet, ha anat tan raonablement bé que hem augmentat l’hort a un parell de parcel·letes més que havien quedat abandonades. El curs organitzat per l’Escola del Territori ha estat una experiència totalment recomanable i que ens servirà de cara a l’any vinent a Caganell i que, al mateix temps, pretenem exportar al Ripollès.
Filed under: Planta't a l'hort, Territori | Tagged: CST, Escola del Territori, Garrotxa, hort, horticultura, Olot |
Hola Arnau,
Jo també t’he enllaçat… i aniré seguint el teu bloc. A veure si ens coneixem a la Universitat Catalana!
Fins aviat,
Albert
enhorabona per la iniciativa, arnau. per si t’interessa, en l’últim butlletí de Ecoveritas vam parlar de les diferències entre l’agricultura convencional i l’ecològica i de com els fertilitzants químics provoquen que els aliments continguin nitrats perjudicials per a la salut.
pots passar-te per la nostra pàgina i subscriure’t. manem notícies del sector de l’alimentació ecològica cada 15 dies.