La CUP de Sant Joan demana instal·lar guifi.net i iniciar un procés participatiu pel POUM

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Joan de les Abadesses va realitzar dos precs en el darrer ple municipal. Concretament els independentistes van demanar adherir-se a la xarxa guifi.net amb l’objectiu ‘de tenir un servei universal i gratuït d’accés a internet’. Es tracta d’una iniciativa de cooperació entre usuaris i que ja ha arribat a Ripoll. Tal i com afirma Pere Villanueva [bloc], portaveu de la CUP de Sant Joan, ‘ara part de la feina està feta i cal que posem el nostre granet de sorra per continuar teixint la xarxa’. El regidor de Noves Tecnologies Jordi Caparrós va respondre que ja disposaven d’un pressupost per insatl·lar el sistema i que en un termini curt es prendria la decisió de tirar-ho endavant.

Per altra banda, la CUP demana que s’inicii un procés participatiu en l’elaboració del Pla d’ordenació urbanística municipal. ‘Definir el model de poble ha de passar per una participació real no pas complir l’expedient’ ha declarat Villanueva a ElRipollès.info. L’alcalde santjoaní va valorar positivament la proposta però va recordar que tal i com s’estipula en la Llei d’urbanisme, el desenvolupament d’instruments de participació és un mandat obligatori.

Cal recordar que la formació independentista va quedar fora del consistori malgrat superar el 5% dels vots en les passades eleccions municipals.

2 Respostes

  1. Jo pensava que aquest blog era “rotllo” ecológic… pero les darreres entrades parles de la CUP i altres polítics…

  2. Fa un cert temps que visito el bloc [revolta] i, en llegir-lo, pensava “qui deu ser aquest que actualitza el bloc tant sovint?”. Ara ja ho sé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: