El Pla d’iniciatives de dinamització comarcal permetrà avançar l’execució d’onze actuacions

Al llarg del dia s’han conegut els detalls del denominat Pla d’iniciatives de dinamització comarcal al Ripollès. Concretament són onze les actuacions que veuen el seu calendari accelerat que es poden veure situades en el mapa de la comarca.

Concretament s’avança un any en el calendari previst per sis projectes, en dos anys quatre actuacions més, i una actuació fins a quatre anys. Així, s’avança al 2010 l’estació depuradora d’aigües residuals i col·lectors de Planoles, prevista pel 2014. Així mateix, pel 2008 s’avança la millora dels serveis de transport públic entre Ripoll-Olot-Girona, i les millores al nucli antic i centre històric de Sant Joan de les Abadesses (previst pel 2010). També es reprograma pel 2009 l’adeqüació del CEIP Pirineu a Campdevànol, i l’extensió addicional de cobertura de banda ampla rural a la comarca.

En infraestructures viàries, s’avança el condicionament Campdevànol-Xoriguera (GI-401) pel 2009-2010, la variant est de Ripoll (C-17) pel 2010-2012, el condicionament GI-400 de Toses a Alp pel 2008-2010, i el condicionament N-152 al Túnel de Toses pel 2009-2013. Així mateix, també es programa pel 2009-2010 el polígon industrial Colònia Llaudet de Sant Pau de Segúries.

Consulta el Pla d’iniciatives de dinamització comarcal aprovat pel Govern.

Notícies relacionades (El Ripollès.info): Els detalls del Pla Marshall a la catalana // El govern aprovarà avui a Tortosa un pla per a les comarques ‘deprimides’ com el Ripollès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: