L’equip de govern i l’oposició de Ripoll ‘s’enganxen’ per la variant

Després de l’anunci de l’equip de govern de Ripoll sobre la nova variant est o de Sant Bartomeu (més informació aquí) Jordi Munell, cap del grup municipal de CiU, va enviar una carta a l’alcaldessa en la qual es demanava més informació del projecte. Concretament, Munell preguntava sobre l’estat de tramitació i demanava que es posés a informació pública i es presentés especialment als veïns dels barris d’Agafallops, la Marinyosa i Can Romans, Fuensanta, Caganell i Vistalegre.La resposta no s’ha fet esperar. En un comunicat fet públic avui 9 de novembre l’equip de govern (ERC i PSC) ‘lamenta que CiU tergiversi la informació’ i no entenen que ‘els regidors de l’oposició desconeguin els procediments de Política Territorial en projectes com el de la variant’. En aquest sentit han volgut aclarir que la informació apareguda als diversos mitjans de comunicació es tracta d’una primera proposta orientativa però no pas d’un traçat definitiu i que l’estudi informatiu s’haurà d’aprovar entre gener i febrer de 2008.

Serà a partir d’aquell moment segons el consistori que s’iniciarà el període d’exposició pública on tothom podrà consultar el document al detall i podrà fer-hi les al·legacions que consideri convenients. D’aquesta manera qualifica d”inadequades i oportunistes’ les demandes de CiU ja que com qualsevol altre projecte s’exposarà al públic i es notificarà als propietaris afectats quan estigui redactat. Finalment, qualifiquen ‘d’absolut absurd i incongruència administrativa’ pensar que es licita una variant quan el projecte no existeix.

Una resposta

  1. deu-n’hi do la casualitat…justament al llarg del cap de setmana en Roger em parlava del teu bloc i avui, que m’havia de fer un mail amb l’adreça…trobes tu el meu bloc!

    vaig a veure què tal aquest bloc… 😉

    salut!

    ens llegim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: